Kasten op maat

Wij ontwerpen al jaren kasten in alle vormen. Van gewone tot op maat gemaakte kasten. Wij helpen u bij het kiezen van een ontwerp.

 

Elk project begint bij een ontwerp consultatie. Één van onze getrainde ontwerpers helpt u bij het maken en analyseren van uw ruimte en uw noden. Wanneer u het ontwerp goedkeurt beginnen wij met bouwen.

 

Wij maken al onze kasten zelf, dit betekent dat u alle voordelen merkt van een kwalitatief merk met de persoonlijke toets van een lokale organisatie.

 

Inloop kasten

Een georganiseerde kast is perfect als inloop kast. Wij kunnen een aangepast kastsysteem ontwerpen om elke kastruimte op te vullen in uw huis.

 

Open kast

Een open kast kan overal geplaatst worden in uw huis. Wij raden open kasten aan voor ongebruikte muren of hoeken om betere opbergingruimte te voorzien.

 

Garage kast

Een garage kast is perfect voor het opruimen van uw garage. Wij kunnen deze op maat bouwen met de specificaties van uw garage, met als doel het gemakkelijk opbergen van uw gereedschap en voorraden. Maak nuttig gebruik van uw garageruimte!

 

Kinderkast

Een kinderkast kan ontworpen worden in de kleur die uw kind wenst en op het niveau van de lengte van uw kind.

 

Provisiekast

Een provisiekast is de perfecte oplossing om keukenrommel op te bergen om waardevolle toonbank ruimte vrij te houden.

  
©  2011 All rights reserverd •  Powered by   Windata PSP
 
X
ClearBoxu Kapat
Slideshow DurdurSlideshow Başlat