Gevelwerken

De gevel van een gebouw is de business kaart van een bedrijf of woning. De conditie van uw gevel is het grootste aandachtspunt voor de administratie van een stad, gebouweigenaren en bedrijven.

 

Wij werken met duurzame materialen om de beste gevels te bouwen. Vandaag, in combinatie met nieuwe materialen (gemaakt van heterogene materialen), moet de juiste aandacht gegeven worden om de fysieke processen te begrijpen van de buitenste muren. Zonder die gegevens wordt het ontwerpen en de duurzaamheid van de muren onmogelijk. Externe muren worden blootgesteld aan verschillende factoren zoals waterdamp, grondvocht, wind, en nog meer …

 

Regen met wind oefenen een negatieve invloed uit op de externe muren van gebouwen. Kust en geïsoleerde gebouwen lijden er het meeste onder. Regenwater kan in een muur dringen door een barst of de poreuze structuur van de oppervlakte. De hoogste delen van muren en hoeken worden blootgesteld aan de grootste invloeden van de regen. Defecte goten kunnen ook de reden zijn voor natte muren. Verticale zomen van draineerbuizen zouden omgekeerd geplaatst moeten worden tegen muren om het indringen van water te voorkomen. De afstand tussen een muur en een goot zou niet meer dan 30 mm mogen zijn. Verkeerd opgestelde architectuur van ramen kan leiden tot het binnendringen van regenwater in de muur. Externe randen van ramen zouden 30 mm van een muur moeten geplaatst worden.

 

Waterdamp wordt regelmatig gegenereerd in een gebouw door menselijke activiteiten zoals koken, douchen, kuisen … Hoge niveaus van luchtvochtigheid worden gemeten in bouwwerken of reparatiewerken. Het is van cruciaal belang om de vochtigheidsgraad van de lucht te begrijpen omdat die kan dringen door uw gevel en uw gebouwen beschadigen.

 

De fundamenten van een gebouw worden pas gelegd wanneer de grond waarop gebouwd zal worden watervrij gemaakt wordt. Als het isoleren van de kelder en muurconstructie niet correct gedaan wordt kan grondvocht de muur indringen.

 

Wind is ook een belangrijke factor bij het bouwen van een gevel. Hoe hoger het gebouw hoe meer invloed wind heeft.

 

Extreme temperatuur verschillen kunnen een invloed hebben op de externe muren van een gebouw. Alle gebruikte materialen zouden een maximum tolerantie moeten hebben op deze verschillen.

 

 

 

 

 

  
©  2011 All rights reserverd •  Powered by   Windata PSP
 
X
ClearBoxu Kapat
Slideshow DurdurSlideshow Başlat