Bijbouwen

Bijbouwen

Vraag aan elke huiseigenaar wat ze graag zouden willen veranderen aan hun huis, dan hoor je ze vaak zeggen dat ze graag ‘de keuken willen renoveren’ of ‘de badkamer oplappen’. Het bij bouwen van een deel wordt de laatste tijd vaker gedaan. Weinig mensen willen minder ruimte. Zelf al heeft u geen ruimte meer nodig, is het altijd goed voor de waarde van uw huis. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de meest populaire manieren voor het creëren van een grotere ruimte.

 

Een extra ruimte aan de woning toevoegen

Het bijbouwen van een ruimte is de beste manier om meer plaatst te creëren. Bijna alle andere manieren betekent meestal het herverdelen van een bestaande ruimte. De voordelen zijn dat u uw huis niet hoeft te verlaten tijdens de verbouwingswerken en u kunt ongehinderd een ruimte verwerken zonder rekening te houden met bestaande structuren.

 

Een verdieping bij bouwen

Op de meeste huizen kunt u een tweede of derde verdieping bij bouwen, maar het is niet zo eenvoudig als ‘eventjes het dak eraf halen’ en een andere verdieping erop te bouwen. Bij komend stutten is nodig.

 

Verbouwen van de zolder

U hoeft geen extra structurele elementen bij te bouwen. Omdat zolders meestal dicht zijn bij de onderste verdiepingen kunt u gemakkelijk de elektriciteit en sanitaire leidingen optrekken.

 
©  2011 All rights reserverd •  Powered by   Windata PSP
 
X
ClearBoxu Kapat
Slideshow DurdurSlideshow Başlat