Betegelen

Wenst u uw linoleum tegels onder handen te nemen, uw natuurstenen een beurt geven of uw vloer reinigen? AK-SU Solution, een vakman met oog voor detail biedt u de nodige aangepaste diensten aan.

 

AK-SU Solution heeft ervaring en is uw specialist in het plaatsen van allerlei soorten wand-en vloertegels, natuursteen, mozaïek, ... . Onze deskundige vakmannen werken nauwkeurig aan het proces van de verwerking en garanderen u een uiterst hoge werkkwaliteit en eindresultaat.

 

Voor een unieke en elegante huisdecoratie, een onmisbaar facet, en zelfs het belangrijkste onderdeel voor mooie badkamers en keukens, zijn tegels. Gloednieuwe types en modellen worden door AK-SU Solution op de markt aangeboden. Tegels zijn ideaal om gebruiksruimtes als keukens en/of badkamers mee te bevloeren. Ze zijn vochtbestendig en erg gemakkelijk schoon te houden.

 

Van vloer afwerking tot badkamers betegelen, met een breed scala van producten en redelijke prijzen, van keramische modellen en moderne en esthetische uiterlijke vormen, zijn wij bereidt om u te dienen. Onze kwaliteitsvolle dienstlevering is één van de redenen waarom consumenten voor ons kiezen.

 

Wij hebben tegel assortimenten van badkamertegels tot keukens, van balkons tot entrees, van grote tegels tot vloertegels in verschillende kleuren en opties, die tegemoet komen aan bijna elke smaak.

 
©  2011 All rights reserverd •  Powered by   Windata PSP
 
X
ClearBoxu Kapat
Slideshow DurdurSlideshow Başlat